Meer dan 1 miljoen bezoekers
per jaar

Goed voorbereid, bij vertrek en aankomst!

Toon alle vliegvelden

Onder andere informatie over:

Verbergen Zoek vliegveld

Reizigers die liever niet zo veel geld willen uitgeven aan een taxi- of treinrit kunnen gebruikmaken van de Terravision bus om in het centrum van de stad te komen. De bus service is populair, vanwege de lage prijs en de hoge frequentie (iedere 30 minuten, vaker in het hoogseizoen). De reistijd met de Terravision bus naar het centraal station Roma Termini is 50 tot 55 minuten. Bussen op Rome Fiumicino Airport vertrekken van het busstation dicht bij Terminal 3 (bushalte nummer 14). Kinderen t/m 4 jaar reizen gratis, mits begeleid door een volwassene.

Koop nu snel en veilig tickets voor de Terravision airport bus van ROME FIUMICINO AIRPORT NAAR ROME

Prijzen Enkele reis Retour
Volwassenen € 6 € 11
Kinderen, 5 t/m 12 jaar € 6 € 11

LET OP: U kunt ook tickets kopen op het vliegveld, maar dan betaalt u € 2,00 meer per enkele reis.

Reistijd Terravision Fiumicino Airport – Rome

U bent 50 tot 55 minuten onderweg van Rome Fiumicino Airport naar het treinstation Roma Termini.

Dienstregeling / frequentie Terravision

Bussen rijden van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, iedere 20 tot 30 minuten. De exacte dienstregeling kunt u raadplegen via de website van Terravision. Het tijdschema wordt regelmatig aangepast, het is dus goed om de officiële website kort voor vertrek te checken voor de actuele vertrektijden.

Waar kunt u bustickets kopen?

Voor de tijd online via de officiële website, het is niet nodig om de tickets uit te printen. Op het vliegveld zijn tickets verkrijgbaar bij de Terravision airport desk tussen Terminal 3 en het busstation. Ook zijn er nog medewerkers bij de bushalte die tickets verkopen.

Koop nu snel en veilig tickets voor de Terravision airport bus van ROME FIUMICINO AIRPORT NAAR ROME

Hoelang is een busticket geldig?

Online koopt u een ticket voor een specifieke dag en datum, echter mocht u het niet redden om op tijd aanwezig te zijn bijvoorbeeld door vertraging van een vlucht, dan kunt u uw ticket alsnog gebruiken. Als een passagier niet in staat is te reizen om wat van reden dan ook blijft het ticket nog 12 maanden geldig. Tickets zijn niet op naam, dus ze kunnen ook aan vrienden, familie, enz. worden gegeven. Dat is een bijkomend voordeel.

Waar is de bushalte op Rome Fiumicino Airport?

Bussen vertrekken vanaf bushalte nummer 14 op het busstation van Rome Fiumicino Airport dicht bij Terminal 3. Vanaf Terminal 1 is het 5 minuten lopen naar de Terravision bushalte.

Waar zijn de bushaltes van Terravision?

Naast de bushalte op het vliegveld en de bushalte bij het treinstation is er nog een extra bushalte in Fiumicino, op het plein Piazza Alcide de Gasperi. Bussen stoppen hier alleen op de route naar de stad, niet op de route naar het vliegveld.

Koop nu snel en veilig tickets voor de Terravision airport bus van ROME FIUMICINO AIRPORT NAAR ROME

Wat is de eindhalte van Terravision?

Roma Termini, het centraal station van Rome en tevens grootste treinstation in Italië. De bushalte vindt u in de straat Via Giovanni Giolitti op nummer 38 aan de zuidkant van het treinstation. Vanaf Termini kunt u per trein verder reizen naar andere bestemmingen in Italië. Overstappen op een bus, tram of de metro (A en B) is ook mogelijk om zo bij uw hotel of appartement in Rome te komen.

Wat is de meest centrale bushalte in de stad waar Terravision stopt?

Roma Termini, in het oosten van het stadscentrum.

Hoe ziet het interieur van de bussen eruit?

De bussen zijn “basic”, met goede stoelen, maar geen mogelijkheid om uw elektrische apparaten op te laden. Onderin de bus is voldoende ruimte voor bagage zoals koffers en reistassen in de laadruimte. Handbagage kunt u mee aan boord nemen, er bestaat geen maximum.

Waar kunt u de Terravision bussen aan herkennen?

Het merendeel van de bussen zijn wit met blauwe letters (Terravision).

Boek nu alvast tours, activiteiten, bezienswaardigheden en musea in Rome, voorkom wachtrijen en bespaar geld.