Meer dan 1 miljoen bezoekers
per jaar

Goed voorbereid, bij vertrek en aankomst!

Toon alle vliegvelden

Onder andere informatie over:

Verbergen Zoek vliegveld

Taxi prijzen van en naar vliegveld Rome Ciampino Airport CIA

Route Minimale taxi kosten
Rome Ciampino Airport – centrum stad (binnen de Aureliaanse Muur) € 31
Rome Ciampino Airport – Station Roma Termini € 31
Rome Ciampino Airport – Station Roma Ostiense € 31
Rome Ciampino Airport – Station Roma Tiburtina € 36
Rome Ciampino Airport – cruiseterminal Porto Civitavecchia € 160
Rome Ciampino Airport – Rome Fiumicino Airport € 52

Voor het vervoer van vliegveld Rome Ciampino Airport naar uw eindbestemming is een luchthaventaxi de meest comfortabele reismogelijkheid. U hoeft niet onnodig ver te lopen met koffers en/of reistassen, u reist namelijk gemakkelijk en snel van ‘deur tot deur’. Er is een taxistandplaats op iedere luchthaven, maar wilt u zekerheid over de prijs en het juiste vervoer, dan kunt u het beste vooraf een taxi reserveren. Door toegenomen concurrentie en de opkomst van het internet is reizen per taxi nu goedkoper dan ooit tevoren, al kan het tarief nog wel sterk verschillen afhankelijk van tijdstip, vervoerder en type taxi.

Your Airport Transfer

Taxi2Airport

De Nederlandse website Taxi2Airport werkt samen met Vliegveldinfo.nl en maakt de mogelijkheden en taxi tarieven inzichtelijk. Op het onafhankelijke online boekingsplatform kunt u kiezen uit een breed scala aan voertuigen, van Economy taxi’s, Business taxi’s en Limousines tot Minibussen en Bussen voor groepen. De website heeft een uniek prijsvergelijking en veiling systeem, het grote netwerk zorgt ervoor dat u op bijna alle vliegvelden in de wereld gebruik kan maken van hun transfer diensten.

Mochten er onverhoopt veranderingen zijn in uw vliegreis (vertraging of eerdere aankomst) dan is dit geen enkel probleem, Taxi2Airport houdt uw reis in de gaten en maakt waar nodig aanpassingen waardoor uw taxi altijd voor u klaarstaat. De chauffeur ontvangt u persoonlijk op de luchthaven of bij uw hotel. Via het klanten beoordelingssysteem worden vervoerders vergeleken op kwaliteit, service en stiptheid. Betalen is mogelijk met iDEAL, PayPal of creditcard, annuleren kan op ieder gewenst moment.

Vergelijk taxi tarieven

Taxi2Airport

Vliegveld

Bestemming

Datum


Bereken prijs Bereken prijs