Meer dan 1 miljoen bezoekers
per jaar

Goed voorbereid, bij vertrek en aankomst!

Toon alle vliegvelden

Onder andere informatie over:

Verbergen Zoek vliegveld

Betrouwbare en goedkope taxi naar Maastricht Aachen Airport

Er zijn verschillende manieren om naar Maastricht Aachen Airport te reizen. U kunt zelf met uw auto naar het vliegveld rijden, iemand u laten wegbrengen, gebruikmaken van het openbaar vervoer of kiezen voor een luchthaventaxi. Reizen per taxi is comfortabel en snel, daarnaast hoeft u geen kosten te maken voor het parkeren op de luchthaven en ook niet ver te lopen met tassen en/of koffers. Helaas is het vaak behoorlijk duur om met de taxi te reizen. Hiervoor is echter een oplossing: Taxi2Airport.

Taxi boeken via Taxi2Airport

De Nederlandse website Taxi2Airport werkt samen met Vliegveldinfo.nl en maakt de vervoersmogelijkheden en taxi tarieven van en naar Maastricht Aachen Airport inzichtelijk. Op het onafhankelijke online boekingsplatform heeft u de keuze uit een breed scala aan voertuigen, van Economy taxi’s, Business taxi’s en Limousines tot Minibussen en Bussen voor groepen. De website heeft een uniek prijsvergelijking- en veilingsysteem, en werkt alleen samen met erkende taxibedrijven. Het grote netwerk zorgt ervoor dat u op bijna alle vliegvelden in de wereld een taxi kunt reserveren.

Mochten uw vliegtijden na de boeking nog veranderen (bijv. eerder vertrek of vertraging) dan is dit geen enkel probleem, Taxi2Airport houdt uw reis in de gaten en maakt waar nodig aanpassingen waardoor uw taxi altijd voor u klaarstaat. De taxichauffeur haalt u op van huis of ontvangt u persoonlijk met naambordje op het vliegveld. Via het klanten beoordelingssysteem worden vervoerders vergeleken op kwaliteit, service en stiptheid. Betalen is mogelijk met iDEAL internet bankieren, creditcard en PayPal, annuleren kan op ieder gewenst moment.

Voor wie en wanneer is een airport taxi een goede keuze?

1. Met name zakelijke reizigers, gezinnen en groepen kiezen ervoor om met de taxi naar en/of van Maastricht Aachen Airport te reizen. Zakelijke reizigers maken zich minder zorgen om de kosten en geven de voorkeur aan de snelste reismogelijkheid (tijd = geld). Gezinnen met kinderen en groepen zijn met meerdere personen onderweg waardoor een taxi niet veel duurder hoeft te zijn dan bijvoorbeeld het openbaar vervoer. Reizen kan stressvol zijn, een luchthaventaxi zorgt voor een ontspannen begin en/of einde van de vakantie.

2. Openbaar vervoer is een relatief goedkope en daarnaast groene manier van reizen, echter kunt u niet 24 uur per dag gebruikmaken van het OV. Bij een vroege vlucht of late aankomst is het mogelijk dat er geen reismogelijkheid bestaat van of naar vliegveld Maastricht Aachen, zeker als u verder weg woont. In deze gevallen is de taxi een meer dan logische keuze.

Per taxi van en naar Maastricht Aachen Airport

Maastricht Aachen Airport is niet direct bereikbaar met de trein, u moet altijd nog overstappen op de bus op Station Maastricht of Station Sittard. Dat wil zeggen dat u dus minimaal een keer moet overstappen als u met het OV naar Maastricht Aachen Airport wilt. Kiest u voor de taxi, dan wordt u voor de terminal afgezet of opgepikt. Een taxi tussen het centraal station van Maastricht en Maastricht Aachen Airport kost gemiddeld 25 euro. Een taxi tussen het centraal station van Sittard en Maastricht Aachen Airport kost gemiddeld 35 euro. Taxi tarieven van en naar andere bestemmingen kunt u checken via Taxi2Airport.

Vergelijk taxi tarieven

Taxi2Airport

Vliegveld

Bestemming

Datum


Bereken prijs Bereken prijs