Meer dan 1 miljoen bezoekers
per jaar

Goed voorbereid, bij vertrek en aankomst!

Toon alle Europese vliegvelden

Onder andere informatie over:

Verbergen Zoek vliegveld

Goedkope taxi naar Maastricht Aachen Airport

Er zijn verschillende manieren om naar Maastricht Aachen Airport te reizen. U kunt kiezen voor eigen vervoer, openbaar vervoer of een luchthaventaxi. Het reizen met een taxi heeft als grote voordeel dat het erg comfortabel en snel is, u geen parkeerkosten hoeft te betalen en niet onnodig ver moet lopen met tassen en/of koffers. Helaas is het vaak behoorlijk duur om met de taxi te reizen. Hiervoor is nu echter een oplossing: Tinker.

Doe een prijsopgave om te ontdekken hoe voordelig Tinker is. Boek op tijd om te profiteren van de beste prijzen!

Tinker nieuwe button

Wat is Tinker?

En wat is eigenlijk de beste deal? Dat is dat Tinker ervoor zorgt dat niet alleen de prijs van uw taxirit zeer gunstig is, maar daarnaast ook een hele goede service biedt. Tinker werkt namelijk alleen met de meest betrouwbare vervoersbedrijven en de beste chauffeurs.

Wanneer u een taxi via Tinker boekt bent u verzekerd van uw vervoer naar en van het vliegveld. De taxi’s van Tinker rijden altijd op tijd want de chauffeurs zijn op de hoogte van uw vluchtinformatie. Bij het boeken ontvangt u een Tinkertaxiticket met daarop de bevestiging van uw rit en een boekingsnummer. De chauffeur die u ophaalt is beleefd en fatsoenlijk en is keurig gekleed in pak. Hij spreekt Nederlands en helpt u met het in- en uitladen van uw bagage. De auto is uiterst representatief en de bekleding is schoon. Onderweg draait hij geen luide muziek en rookt hij ook niet. U hoeft ook niet af te rekenen bij de chauffeur want dat heeft u reeds bij uw boeking gedaan.

Omdat Tinker een bijzonder rekenprogramma heeft kunnen zij de te rijden kilometers in bundeltarieven inkopen. Dit is een flexibel systeem gebaseerd op de luchtvaartindustrie. Wanneer u weer op Nederlandse bodem bent geland wordt u ontvangen door de zogenoemde Tinkerbelles. Dit zijn charmante airporthostesses gekleed in paarse mantelpakjes die u begeleiden naar uw gereedstaande taxi in de luchthavenparking.

Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat zij kunnen garanderen dat wanneer u bij Tinker een taxi boekt u de beste deal krijgt voor uw taxirit naar en van de luchthaven.