Meer dan 1 miljoen bezoekers
per jaar

Goed voorbereid, bij vertrek en aankomst!

Toon alle vliegvelden

Onder andere informatie over:

Verbergen Zoek vliegveld

De Flybus Airport Shuttle is het populairste vervoersmiddel van en naar Keflavik Airport, zeker bij toeristen. De reistijd van het vliegveld naar het busstation BSI Bus Terminal in Reykjavik is 45 a 50 minuten. De shuttle service is met name populair vanwege de hoge frequentie en moderne bussen inclusief gratis WiFi. De bus is daarnaast een stuk goedkoper dan een luchthaventaxi. De Flybus ritten worden uitgevoerd door reisorganisatie Reykjavik Excursions. Kinderen t/m 11 jaar reizen gratis met de Flybus, jongeren van 12 t/m 15 jaar krijgen 50% korting.

Goed voorbereid op reis ⇒ koop nu alvast tickets voor de airport service Flybus en Golden Circle Tour vanuit Reykjavik.

Prijzen Enkele reis Retour
Volwassenen 3.499 ISK 6.499 ISK
Jongeren, 12 t/m 15 jaar 1.750 ISK 3.250 ISK

* Bovenstaande prijzen zijn inclusief bagage

Reistijd Flybus Airport Shuttle

De reistijd van Reykjavik Keflavik Airport naar de hoofdstad van IJsland is 45 a 50 minuten.

Dienstregeling / frequentie Flybus Airport Shuttle

Flybus brengt u van het vliegveld naar de stad, de bus vertrekt 35 a 40 minuten na landing van ieder vliegtuig. Op deze manier heeft iedere reiziger die arriveert op de luchthaven een reismogelijkheid. De exacte dienstregeling kunt u raadplegen via de Flybus website. Naar het vliegveld rijdt de bus een of twee keer per uur, het wordt aangeraden om voor een bus te kiezen ongeveer 3 uur voordat uw vlucht vertrekt.

Hotel shuttle service Flybus Plus / Flybus+

Het busstation BSI ligt iets ten zuiden van het centrum, niet in het midden van de stad. Wilt u van het vliegveld naar uw hotel, dan kunt u kiezen voor Flybus Plus. Uiteraard liggen de kosten iets hoger, de prijs is 4.599 ISK voor een enkele reis en 7.999 ISK voor een retour. U moet rekening houden met maximaal een half uur extra reistijd. Op de terugweg naar het vliegveld wordt u opgepikt bij uw hotel en naar BSI Bus Terminal gebracht, hier kunt u overstappen op de bus naar Reykjavik Keflavik Airport.

Waar kunt u bustickets kopen?

Het is het makkelijkst om tickets online te kopen, dit kan via de officiële website en GetYourGuide. Het is ook mogelijk om tickets te kopen op de luchthaven en het centrale busstation van Reykjavik.

Waar is de bushalte op Keflavik Airport?

Bussen vertrekken voor het luchthavengebouw, op 1 minuut lopen van de aankomsthal.

Welke bushaltes in Reykjavik stopt Flybus Airport Shuttle?

Er zijn maar twee bushaltes, namelijk het vliegveld (KEF) en busstation (BSI) van Reykjavik. BSI Bus Terminal vindt u ten zuiden van het centrum, op 10 a 15 minuten lopen van het stadscentrum en de meeste hotels in Reykjavik. U kunt hier overstappen op een taxi of bus.

Zoek en boek een goed hotel in Reykjavik!

Wat is de eindhalte van Flybus Airport Shuttle?

BSI Bus Terminal, Reykjavik.

Wat is de meest centrale bushalte in de stad waar Flybus Airport Shuttle stopt?

BSI Bus Terminal, Reykjavik.

Goed voorbereid op reis ⇒ koop nu alvast tickets voor de airport service Flybus en Golden Circle Tour vanuit Reykjavik.

Hoe ziet het interieur van de express bussen eruit?

Aan boord van de bus kunt u een comfortabele zitplaats kiezen en tijdens het reizen genieten van het uitzicht of gratis internet gebruiken. Alle bussen hebben namelijk de beschikking over WiFi. In de laadruimte onderin de bus is voldoende ruimte voor bagage.

Waar kunt u de Flybus Airport Shuttle bussen aan herkennen?

Flybus Airport Shuttle bussen zijn wit en eenvoudig te herkennen, op de zijkant van de bus staat Reykjavik Excursions geschreven.

Vergelijk taxi tarieven

Taxi2Airport

Vliegveld

Bestemming

Datum


Bereken prijs Bereken prijs