Meer dan 1 miljoen bezoekers
per jaar

Goed voorbereid, bij vertrek en aankomst!

Toon alle vliegvelden

Onder andere informatie over:

Verbergen Zoek vliegveld

Veel toeristen die arriveren op Dublin Airport kiezen voor de Dublin Express bus om in het centrum van de stad te komen. Deze bus service is zo populair, omdat Dublin Express u snel naar het stadscentrum brengt voor een lage prijs (€ 6,00). De bushaltes Aston Quay (O’Connell Bridge en Trinity College) en Wellington Quay (Temple Bar en Dublin Castle) bereikt u al in 25 tot 30 minuten. Bushaltes vindt u direct voor de terminals T1 en T2 van Dublin Airport. Vroeger kon u ook met Airlink bus services Route 747 en Route 757 tussen de luchthaven en het stadscentrum reizen, maar deze bus services bestaan nu niet meer als gevolg van de coronacrisis.

Koop nu snel en veilig tickets voor de Dublin Express bus van Dublin Airport naar het centrum van de stad.

Ticket prijzen Dublin Express

Prijzen Enkele reis Retour
Volwassenen € 6 € 12
Kinderen € 6 € 12

Goed voorbereid op reis ⇒ koop nu alvast skip-the-line toegangstickets voor de beroemdste attractie van Dublin: Guinness Storehouse, inclusief Guinness pint met uitzicht in de Gravity Bar:)

Reistijd Dublin Express

De reistijd van het vliegveld naar de twee meest centrale bushaltes in Dublin (Aston Quay en Wellington Quay) is 25 to 30 minuten. U bent iets langer onderweg naar het treinstation Heuston Rail Station en de overige bushaltes in het centrum van Dublin. Tijdens de spits kan de reistijd oplopen tot wel 60 minuten. Zeker voor de terugweg is dat iets om rekening mee te houden, u wilt natuurlijk niet uw vlucht missen.

Dienstregeling / frequentie Dublin Express

Bussen rijden alle dagen van de week in de richting van het centrum van Dublin en de luchthaven. Iedere 30 minuten heeft u een reismogelijkheid in beide richtingen. De eerste bus vanuit de stad vertrekt rond 04.30 uur, de laatste bus vanaf het vliegveld vertrekt rond 00.30 uur. De exacte dienstregeling kunt u raadplegen via de Dublin Express website.

Waar kunt u bustickets kopen?

U kunt online tickets kopen, het is de makkelijkste en snelste optie. Bij het kopen moet u een dag en tijdstip kiezen, tickets zijn geldig 12 uur voor en 12 uur na de door u gekozen dag en tijdstip. De buschauffeur verkoopt ook tickets, maar het is alleen mogelijk om met kaart (debit/credit) te betalen. Ook kan het gebeuren dat de bus al is volgeboekt als u niet online al uw tickets heeft gekocht. Op het vliegveld zijn overigens medewerkers aanwezig, van 07.00 uur tot 23.00 uur bij Terminal 1 en van 05.00 uur tot 21.00 uur bij Terminal 2.

Waar is de bushalte op Dublin Airport?

Dublin Express heeft twee bushaltes op het vliegveld, een voor Terminal 1 (Zone 1) en een voor Terminal 2 (Zone 21).

Welke bushaltes in Dublin stopt Dublin Express?

Dublin Airport Terminal 1 – Dublin Airport Terminal 2 – George’s Quay (#1) – Aston Quay (#2) – Wellington Quay (#3) – Merchant’s Quay (#4) – Usher’s Quay (#5) – Heuston Station (#6 centraal station) – Arran Quay (#7 Smithfield / Jameson Distillery Bow Street) – Ormond Quay Upper (#8) – Eden Quay (#9) – Custom House Quay (#10). Dublin Express stopt op 10 bushaltes in het centrum van de stad, allemaal op korte afstand van River Liffey. Op weg naar de stad rijden de bussen eerst langs de zuidkant van de rivier en dan langs de noordkant. Op weg naar het vliegveld rijden de bussen eerst langs de noordkant van de rivier en dan langs de zuidkant.

Goed voorbereid op reis ⇒ koop nu alvast skip-the-line toegangstickets voor de beroemdste attractie van Dublin: Guinness Storehouse, inclusief Guinness pint met uitzicht in de Gravity Bar:)

Wat is de eindhalte van Dublin Express?

Custom House Quay (#10 Dublin Docklands) in het centrum van Dublin.

Wat is de meest centrale bushalte in de stad waar Dublin Express stopt?

De bushaltes Aston Quay (O’Connell Bridge en Trinity College) en Wellington Quay (Temple Bar en Dublin Castle) hebben de meest centrale ligging in Dublin, dicht bij de bekende bezienswaardigheden in de stad. U bent ongeveer 30 minuten onderweg naar deze haltes.

Koop nu snel en veilig tickets voor de Dublin Express bus van Dublin Airport naar het centrum van de stad.

Hoe ziet het interieur van de express bussen eruit?

Uitstekend, Dublin Express heeft de beschikking over moderne bussen met voldoende ruimte voor bagage en gratis WiFi.

Waar kunt u de Dublin Express bussen aan herkennen?

De moderne bussen van Dublin Express kunt u herkennen aan de donkerblauwe kleur en tekst Dublin Express.

Boek nu alvast tours, activiteiten, bezienswaardigheden en musea in Dublin, voorkom wachtrijen en bespaar geld.

Vergelijk taxi tarieven

Taxi2Airport

Vliegveld

Bestemming

Datum


Bereken prijs Bereken prijs