Meer dan 1 miljoen bezoekers
per jaar

Goed voorbereid, bij vertrek en aankomst!

Toon alle Europese vliegvelden

Onder andere informatie over:

Verbergen Zoek vliegveld

Vliegveldinfo.nl is een internet onderneming (start-up), gevestigd in de Spinnerij Oosterveld te Enschede.

De website Vliegveldinfo.nl bestaat sinds 2010, de onderneming staat sinds 2011 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Waar komt het idee vandaan?

1. Door de opkomst van low cost airlines zoals Ryanair en easyJet zijn de prijzen van vliegtickets flink gedaald. In vergelijking met de jaren ’80 en ’90 is er nu een veel grotere groep mensen die de mogelijkheid heeft om met het vliegtuig te reizen. Door de groei van het aantal passagiers waren bestaande vliegvelden genoodzaakt om uit te breiden en konden oude (militaire) luchthavens aan een tweede leven beginnen.

2. Door de opkomst van internet is het veel gemakkelijker geworden om info te vinden over vliegticket prijzen, bestemmingen en reismogelijkheden. Reisgidsen zijn online populairder dan op papier, vliegtickets worden online vergeleken en geboekt. Meer dan 90% van alle vliegtickets worden tegenwoordig online geboekt. De toegevoegde waarde van reisbureaus is door internet op enkele uitzonderingen na compleet verdwenen.

Vliegveldinfo.nl is een logisch gevolg van het groeiende aantal luchtvaartreizigers en groeiende (mobiele) internetgebruik. Op onze responsive website (ideaal voor PC, laptop, tablet en smartphone) bieden we handige informatie over 250 Europese vliegvelden. De info over vertrek luchthavens in Nederland, België en Duitsland en aankomst luchthavens overal in Europa is gratis, duidelijk en voor iedereen toegankelijk. De focus ligt hierbij op de reis naar en van het vliegveld, met andere woorden: parkeerprijzen, (openbaar) vervoer, taxi en autohuur.

We werken met een klein team, voornamelijk bestaande uit freelancers en parttimers met veel enthousiasme aan de Nederlandse, Engelse, Spaanse en Duitse website. Daarin gesteund door Allyourmedia uit Arnhem.

Hier verder geen mooie praatjes over hoe belangrijk wij de klant of bezoeker vinden. Deze woorden hoort u als zo vaak, we zijn liever eerlijk. Wij hopen dat bezoekers van Vliegveldinfo.nl geholpen zijn bij de info die wij aanbieden op onze website, that’s it… niets meer niets minder.

Vliegveldinfo.nl
Goed voorbereid, bij vertrek en aankomst!