Al meer dan 1 miljoen bezoekers

Goed voorbereid, bij vertrek en aankomst!

Toon alle Europese vliegvelden

Onder andere informatie over:

Verbergen Zoek vliegveld

Goedkope taxi naar Rotterdam The Hague Airport

Er zijn verschillende manieren om naar Rotterdam The Hague Airport te reizen. U kunt kiezen voor eigen vervoer, het openbaar vervoer of een luchthaventaxi. Het reizen met een taxi heeft als grote voordeel dat het erg comfortabel en snel is, u geen parkeerkosten hoeft te betalen en niet onnodig ver moet lopen met tassen en/of koffers. Helaas is het vaak behoorlijk duur om met de taxi te reizen. Hiervoor is nu echter een oplossing: Tinker.

Door een uniek vroegboeksysteem kunt u nu met de taxi naar Rotterdam The Hague Airport, tegen de prijs die u gewend bent van eigen vervoer. Met Tinker wordt u overal in Nederland thuis opgepikt en voor het vliegveld afgezet of opgehaald. U kunt bij Tinker een taxi boeken tot 24 uur van tevoren tegen bijzonder scherpe tarieven.

Prijzen Prijs v.a. Reistijd Afstand
Amsterdam € 24 53 min. 70 km
Utrecht € 21 45 min. 60 km
Den Haag € 9,95 20 min. 19 km
Tilburg € 31 57 min. 90 km
Enschede € 66 115 min. 200 km
Groningen € 82 138 min. 250 km

Mochten er onverhoopt veranderingen zijn in uw reis dan is dit geen probleem, Tinker houdt uw reis in de gaten en maakt daar waar nodig aanpassingen waardoor uw taxi altijd voor u klaarstaat. Uiteraard zorgt Tinker er ook voor dat u altijd op tijd bent voor uw vlucht, ook wanneer de vlucht wordt vervroegd.